Home » Reviews

Reviews van gebruikers

Ze zijn nog mooier dan op de foto...

Ik heb een mini-urn besteld voor mijn moeder haar verjaardag. Ze wilde graag wat as van haar vader en haar kleinzoon hierin bewaren. De urnen zijn bijna nog mooier dan op de foto.

Ze voelen zacht en warm aan

Ik zag ze en was meteen om. Ze voelen heel fijn aan in je hand, niet kil en koud, maar gewoon zacht en warm. We hebben er 6 besteld en iedereen wilde een ander model, dat kwam goed uit. Mijn man en de vader van onze kinderen gaat(bijna) overal mee naartoe. veilig en dichtbij me, dat voelt heel goed, zo kan ik hem toch nog af en toe vastpakken.

Perfect voor ons

Toen ik de houten urnen zag, was ik meteen overtuigd. Wat een mooie mini-urnen. Perfect voor ons. Na bestelling kreeg ik de 3 urnen snel thuisgestuurd in heel mooie doosjes. Ook daar is zorg en tijd aan besteed. De urnen heb ik, samen met de uitvaartbegeleidster, gevuld met as van mijn man. Nu staan de mini-urnen thuis; 1 op de kamer van onze zoon en de andere 2 beneden, bij de foto en de rouwkaart. Zo hebben mijn kinderen (12 en 10 jaar) en ik nu een mooie mini-urn en voor later eventueel nog wat as om te verwerken in bijvoorbeeld een sieraad.

Eind juli overleed één van mijn honden..

Na de lancering van de mini-urn deze zomer vond ik dat het er mooi uitzag. Ook het vasthouden van de mini-urn en de warmte die het hout aanneemt van je honden voelde goed. Het zou heel goed bij me passen om kleine voorwerpen in te bewaren van een dierbare. Dat ik al zo snel een bestelling zou gaan plaatsen had ik niet kunnen voorzien, want eind juli overleed één van mijn honden. Er kan beetje as en een plukje haar in de mini-urn en samen met zijn foto is het een mooie herinnering. De levering was heel vlot, binnen enkele dagen na de bestelling had in de mini-urn in huis. Er is veel aandacht en liefde besteed aan het maken en versturen van de mini-urn.

Ik zal de Mini-urn koesteren...

De miniurn ziet er schitterend uit en zo mooi van kwaliteit, ook het doosje. En inderdaad de urn wordt warm in de handen. Voor mij is dat, de verbinding en
je dichtbij de overleden dierbare voelen. Mij geeft het in ieder geval troost en rust. Ik ben heel erg tevreden en zal de mini urn koesteren.

Heel erg bedankt ook voor de supersnelle levering.

Prachtig product!

Tijdens de Dutch Design Week een mini urn in Eindhoven gekocht. Prachtig product!
Het idee dat ik een deel van mijn echtgenote in mijn handen kon houden was voor mij de trigger. Ik heb er uiteindelijk nog vijf voor mijn drie kinderen, schoondochter en de beste vriendin van mij echtgenote besteld.

Ze zijn nog mooier dan op de foto...

Vandaag een hele mooie urn mogen ontvangen!!
Heb het contact als zeer prettig ervaren!!
Ben je op zoek naar een mooie urn voor een dierbare dan is dit zeker een aanrader!

Hij gaat een mooi plekje krijgen

Ik wilde even doorgeven dat we heel blij zijn met de urn voor mijn moeder. Niet alleen mooi om te zien maar kwalitatief top. Hij gaat een mooi plekje krijgen in onze huiskamer.

De afwerking is prachtig...

De urn is in het echt mooier dan op de foto’s! Het warme hout voelt glad. De afwerking is prachtig en er is voldoende ruimte om een mooie herinnering in te bewaren, in ons geval as van onze overleden hond. Ook de verpakking ziet er uitstekend verzorgd uit; een mooi doosje, en in een fluwelen zakje zit het sleuteltje om het compartimentje onder de urn open te maken.

En al wonen we in hetzelfde dorp het was helemaal top dat ik mijn urn zaterdag binnen twee uur na mijn bestelling al geleverd kreeg.

Dat was voor mij opnieuw een teken dat hier aan gewerkt is met liefde voor het product maar ook voor de klanten.

Dankjewel!

Sandra de Jongh

Reviews

Wil je een review achter laten? Vul onderstaand formulier in, dan plaatsen wij hem op de website.


Memories to keep gaat uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens. We gebruiken ze uitsluitend om contact met je op te nemen en je bestelling te verzenden. Meer info Lees onze Privacy verklaring