Home » Urnencollectie

Urnencollectie

Zes verschillende urnen

De LittleWood© is er in zes uitvoeringen met elk een eigen karakter en houtsamenstelling. Door de variatie in de houtnerf is geen enkele mini urn exact hetzelfde. Zoals ook geen vingerafdruk hetzelfde is. In de beschrijvingen in de webshop zie je van welke houtsoorten elk type is gemaakt.

Klik op een mini urn naar keuze voor de prijs en meer details.

Mini urn Sunshine - bovenkant

LittleWood© type Sunshine

De LittleWood Sunshine urn is vervaardigd uit notenhout, maple en ebbenfineer. De basis is van donkerbruin notenhout. Over het midden loopt een brede lichte streep van maple die is omlijnd met twee diepbruine streepjes ebbenfineer. Prijs 120 euro.

Mini urn River - bovenkant

LittleWood© type River

De LittleWood River urn is vervaardigd uit eikenhout, wengé, en maple fineer. Deze uitvoering heeft een lichte basis van eikenhout met in het midden een donkere streep van wengé die is omlijnd met twee lichtere streepjes van maple fineer. Prijs 120 euro.

Mini urn Shadow - bovenkant

LittleWood© type Shadow

De LittleWood Shadow urn is vervaardigd uit notenhout, jatoba en maple fineer. Deze variant is overall diepbruin van kleur. Over het midden loopt een brede bruine streep die is omlijnd met twee lichtere streepjes. Prijs 120 euro.

Mini urn Earth - bovenkant

LittleWood© type Earth

De LittleWood Earth urn is vervaardigd uit wengé, padouk en maple fineer. Dit is de donkerste variant uit de collectie. De basis is gemaakt van diepbruin wengé, opgesierd met twee rode padouk strepen, omlijnd met maple fineer. Prijs 120 euro.

Mini urn Love - bovenkant

LittleWood© type Love

De LittleWood Love urn is vervaardigd uit eikenhout, ebbenhout en maple fineer. Dit exemplaar van eikenhout is vrij licht van kleur. Vier dunne, donkere lijntjes van ebben en maplefineer geven een subtiele touch. Prijs 120 euro.

Mini urn leaf - bovenkant

LittleWood© type Leaf

De LittleWood Leaf urn is vervaardigd uit puur iepenhout. De Leaf is de naturel variant. De nerftekening geeft dit type een natuurlijke basic uitstraling. Prijs 120 euro.

Andere mogelijkheden

Urn in andere houtsoort

Het is ook mogelijk om een unieke urn te laten maken in een houtsoort naar keuze. Ambachtsman Harm Rietveld adviseert je graag over diverse houtsoorten en de mogelijkheden.